Over mij

Welkom op mijn ‘Over Mij’ pagina! Ik ben Kim, een gecertificeerd en gediplomeerd micro hair scalp pigmentatie specialist. Mijn salon is gevestigd in Houten (Utrecht).Mijn missie is om jou te begeleiden op de weg naar hernieuwd zelfvertrouwen en een natuurlijke uitstraling met behulp van deze geavanceerde techniek. Ik werk uitsluitend op afspraak, dit om jou alle tijd en aandacht te geven, zodat alles precies naar wens is.

Wie ik ben

Mijn missie & visie

Vanuit mijn diepe affiniteit met haar en esthetiek, ben ik toegewijd aan het bieden van hoogwaardige micro hair scalp pigmentatie diensten. Met jarenlange onderzoekservaring en gedegen training ben ik gespecialiseerd in deze moderne benadering van haarverlies. Ik voel me vereerd om mensen te helpen hun zelfvertrouwen te herstellen door middel van deze innovatieve methode, terwijl ik tegelijkertijd een veilige en comfortabele omgeving creëer.
Voor mij gaat micro hair scalp pigmentatie verder dan een procedure; het is een transformatieve reis die zowel uiterlijk als zelfvertrouwen herstelt. Ik ben er trots op dat ik deel mag uitmaken van deze reis voor mijn cliënten, waarbij ik hen ondersteun terwijl ze hun eigenwaarde herontdekken en hun zelfvertrouwen herwinnen.

Ik nodig je van harte uit voor een persoonlijk consult, waarin we kunnen bespreken hoe micro hair scalp pigmentatie jou kan helpen. Ik kijk er enthousiast naar uit om je te ontmoeten, naar je verhaal te luisteren en samen te werken aan een oplossing die je niet alleen een nieuw uiterlijk geeft, maar ook je zelfvertrouwen vergroot.

“Zelfvertrouwen is het eerste geheim van succes”

bij vragen of voor het boeken van een gratis consult

Neem contact met mij op

Locatie

Alleen op afspraak

Utrechtseweg 15, 3992 LM Houten

Email

Telefoon

Stuur een WhatsApp

06 40010776

}

Openingstijden

Alleen op afspraak

Dinsdag – Zaterdag: 10:00 – 18:00