De geschoren look

De geschoren look procedure is bedoeld om mensen met dunner wordend haar of een terugwijkende haarlijn een vol en vers geschoren haarlook te geven. Het doel is om een haarlijn te creëren die er volledig natuurlijk uitziet en past bij uw behoeften, levensstijl, beroep en leeftijd. Wij bieden zachte of gebroken haarlijnen aan, waardoor u er elke dag kapperfris uitziet zonder naar de kapper te hoeven gaan.

Litteken camouflage

De litteken camouflage procedure is gericht op het verbergen van littekens veroorzaakt door oa.s haartransplantaties evenals littekens door ongelukken en andere chirurgische ingrepen. Tijdens deze procedure worden microdots gemengd in het litteken en de omliggende hoofdhuid, waardoor het litteken minder zichtbaar wordt. Dit proces wordt litteken camouflage genoemd.

Alopecia

Hoofdhuid micropigmentatie kan een effectieve oplossing zijn voor mensen met alopecia. Het proces maakt gebruik van micro pigmenten die op de hoofdhuid worden aangebracht om de illusie van ‘echt’ haar te creëren. Het resultaat is een natuurlijk ogende haarlijn en de illusie van dikker haar.

Dun haar (vrouwen)

Hoofdhuid micropigmentatie kan ook een effectieve oplossing zijn voor vrouwen met dunner wordend haar of haaruitval. Het helpt om de illusie te wekken van een vollere bos haar. Vrouwen die geconfronteerd worden met dunner wordend haar of haaruitval kan MHP een kosteneffectieve optie zijn.

bij vragen of voor het boeken van een gratis consult

Neem contact met mij op

Locatie

Alleen op afspraak

Utrechtseweg 15, 3992 LM Houten

Email

Telefoon

Stuur een WhatsApp

06 40010776

}

Openingstijden

Alleen op afspraak

Dinsdag – Zaterdag: 10:00 – 18:00